By Ellen 

VoetreflexPlus therapie Tuina & Aroma Touch massage Pedicure


Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen Zwart

Sinds 2005 ben ik werkzaam als pedicure. Van mijn cliënten kreeg ik wel eens de vraag of ik ook voeten masseerde. Naar aanleiding daarvan ben ik mij gaan oriënteren en ben op die manier in aanraking gekomen met voetreflex massages.

Inmiddels heb ik een drie jarige HBO opleiding VoetreflexPlus gevolgd en ben ik nu een gediplomeerd Voetreflex therapeut. Zowel in de westerse als Chinese massagetechnieken.

In oktober 2014 heb ik een studiereis gemaakt naar China om mij te verdiepen in de Tuina massage. Hiervoor heb ik lessen gevolgd op de universiteit van Beijing en stage gelopen in een blinden ziekenhuis. Dit was een zeer leerzame en interessante reis.
 


 


 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info